onsdag 24 november 2010

Jag ser det snöar!

Snacka om kraftigt väderomslag! Det har regnat i flera dagar, och igår tvärvände det från regn till snöblandat till SNÖ! I går var det snöstorm, idag blåser det också fast inte lika hårt. Jag myyyyser inne i värmen med en kopp varm choklad =). Har nyss nattat hästarna och svept om dem i fleecetäcken, gett dem kraftfoder och nu tuggar dom näjt på sitt hö. Jag tycker det är så mysigt att vara i stallet när det är kallt och blåsigt ute, extra mysigt när det är snö. Jag vet inte varför, men så är det.

Jag har sovit ungefär hela dagen... Migränanfall deLuxe! Nu har jag bara lite småont i skallen. Var skönt att ta en promenad med doggsen så här på kvälls kvisten. Eddie har träffat snön för första gången och tyckte det var en kul kompis, om än lite kylig. Nu ligger han vid kakelugnen och värmer sig, det är hans nyvalda favoritplats. Där är det varmt och gott så där trivs han! 


Nu är det dags för mig att ta en dusch och sen försöka att sova lite, hur nu det ska gå...

1 kommentar:

  1. Vad härligt hus ni verkar ha... =) Tittar storögd på kaminen, spisen.. vad det nu kallas.. sån vill jag åxå ha när jag blir stor =P

    Kram!

    SvaraRadera