måndag 27 juni 2011

Dags för en liten uppdatering igen...

Har inte hunnit med att sitta vid datorn så mycket den sista tiden.
För en vecka sedan föddes ett litet föl, det blev en fuxhingst. Just nu kallas han för Lilleman, vet inte vad han ska heta ännu... Det är svårt sånt där.

Han ser ut så härI morgon ska Tapper till Läckeby igen. Kanske kommer han inte hem mer... Knät har återigen gått sönder. Nu har vi opererat honom 3 gånger och det blir inte bra. Nu finns inget mer att göra. I morgon ska han på kontroll och vi ska få veta vad det är som hänt, om det är något som går att göra något åt eller inte. Jag tror att det är kört... Tyvärr... 

Min fina, fina Tapper. Jag ber till alla gudar som finns, att du ska bli bra igen! Eddie har också gjort ett besök på Läckeby, han käkade något som han inte borde gjort och fick en mycket svår magsjuka... Blev liggandes där i 3 nätter med dropp. Han var väldigt, väldigt dålig! Men nu är han pigg igen, nästan piggare än innan han blev sjuk ;-) Han hittar på ännu fler hyss än vanligt!
Samba ska på återbesök på onsdag. Då ska vi se så att kortisonet hjälpt och så ska det sättas in den rätta dosen, som hon ska ha resten av livet. Jag tycker att det ser bra ut och hon har ju inte tappat några fler klor i alla fall. Inte för att det finns så många fler att tappa. Jag sk även ifrågasätta det faktum att ingen i hennes stam bakåt har fått SLO, som ska vara en genetisk sjukdom... Hur kan det då komma sig att hon fått detta? Borde det inte finnas någon annanstans också? Jaja,  egentligen är det inte mycket att diskutera. Hon är ju sjuk och behöver medicin, mår hon bra av kortisonet så är jag nöjd! 

Ja, just nu känns det som att det här med djur inte är så speciellt roligt längre... Huset som ligger precis intill djursjukhuset är till salu, kanske något man borde investera i... Då slipper man ju alla resor dit i alla fall, bara ta hunden under armen och gå runt hörnet...

Dags att göra lite nytta ute innan det är dags att jobba!


//Sarah m. (krasslig) flock


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar