fredag 28 januari 2011

En sömndrucken bloggerska tvingar sig själv att vara vaken i ett försök att vända dygnet

Det är mörkt, tråkigt, halt och eländigt ute. Jag gillar vintern så jag klagar inte alls. Men det är så grymt tråkigt att inte kunna rida, det är så halt på vägarna (hästarna går barfota). Det kom lite mer snö nu i veckan, men det lägger sig bara på isen och det är lika lätta att trilla ikull ändå... Det gjorde jag igår, det var 2:a vurpan denna vinter.


Bloggen uppdateras inte allt för ofta nuförtiden. Har inte mycket tid att sitta vid datorn just nu. Har inte mycket tid att sitta alls känns det som... suck... Det är mycket nu, som vanligt denna årstiden. Årsmöten som avlöser varandra (föreningsmänniska som man är) och jag tycker mig ha massor med saker inbokade varje dag. Jag gillar ju i och för sig att ha saker att göra hela tiden, men ibland vill jag bara sitta ner och ta det lugnt. Det ska jag snart få göra =) Vi har bokat en resa till Thailand, blir borta i två veckor. SKÖNT!!! Kamala Beach heter stället vi ska till. Jag ska verkligen njuta av den semestern! För sen när vi kommer hem är det bara att ta tag i vardagen igen och förbereda sig mentalt för att det lilla livet, som Flamma har i magen, ska titta ut och välkomnas till världen. =)


Tappers simträning går kanon! Han har börjat att få mycket fina muskler! Jag drar även tyngder med honom, han tycker det är superkul och ser så nöjd ut när han är klar. Tror att han känner sig lite stolt faktiskt.


Idag var jag på ansiktsbehandling och massage. Det var sååå avkopplande och så himla skönt! Varför gör man inte sånt oftare? Tycker att alla borde unna sig något sådant minst ett par gånger om året i alla fall! =) Jag tänker göra det har jag bestämt mig för! Köpte en ansiktsrengöring, ett nytt märke...i alla fall för mig. Hoppas på att jag blir nöjd med den, hittills har jag inte hittat en enda rengöring som jag tycker om. Hoppas på tur denna gången.


Klockan är just nu 01:51 och jag sitter och håller mig vaken för att kunna sova lite längre i morgon. Jobbar natt med start kl 23. Innan dess är det årsmöte med KWR så jag hinner inte vila på eftermiddagen något.
Kanske ska surfa runt och leta bikini och lite "semesterkläder"? Bra idé, jag tror jag gör det. Värmer lite vatten och dricker en kopp te samtidigt =)


Godnatt på er!Jag ser fram emot att sola på denna stranden =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar