tisdag 7 december 2010

Juuuul, juuuul, stråååålande jul...

Har pyntat färdigt nu... tror jag. Hade stora planer först, men allt eftersom jag höll på så strök jag fler och fler idéer... Har i alla fall hängt upp julgardiner i köket. Skippade vardagsrummet... Där hänger redan silvergrå paneler, med vita fransgardiner (heter det så??) bakom. Där blev det endast två dukar, mest för att de som redan var där var tvungna att tvättas. Ställde fram några tomtar också. Det var evigheter sedan jag hade tomtar framme. Sedan dekorerade jag köksbordet lite. Det gillar jag. Där försöker jag alltid att ha lite "extra fint" med dukar/bordstabletter/ljus etc. Allt ska såklart matcha med gardinerna ;). Där är väl egentligen det enda stället som jag brukar bry mig om. Annars ser hela huset mest ut som en katastrof.. Det börjar i och för sig att bli lite bättre nu när övervåningen renoveras.


Det ska egentligen ligga en löpare,med samma motiv som gardinerna, på bordet också.
Men den blev smutsig innan jag ens hann lägga dit den...


I em kommer Tina hit och ska göra lite IR terapi på Adonis igen. Vi försöker att få bort hans otäcka Ink (en sorts vårta) som sitter på bringan och inte vill försvinna. Hoppas att den vill försvinna denna gången.

Innan Tina kommer ska jag försöka hinna till Västervik och kolla in hundsimmet och boka tid dit med Tapper. Han ben läker fint, men de senaste dagarna har han haft lite ont. Vill inte riktigt stödja på benet inomhus, inga problem med det när han går på promenader dock. Vi har dragit ner lite på promenaderna nu, går i stället fler och kortare turer. Han har en förkärlek att leka i snön och att plumsa i snön i träningssyfte är absolut inga problem, men det låter vi bli nu.
Inomhus, så att inte detta liv i stillhet, ska förorsaka fler sönderbitna skor, tränar vi på lite olika saker. Tapper kommer bli en riktig cirkushund innan han är färdigläkt. Han har lärt sig att titta bort på kommando när jag erbjuder honom godis, han kan snaaart "dö" på kommando "Pang". Planerar att lära honom att balansera på en sån dära träningsboll (pilatesboll tror jag det heter....). Det fick jag som tips av Anna på kennel Camabaros. Läs bloggen här, mkt intressant för er som är hundtokiga! Så här mysigt ser det ut på kvällen :)"Hellre mindre och bättre, än bättre och sämre"
-Maria Montazami

Julkramar// Sarah

1 kommentar:

  1. Oh vilket julmys du har styrt upp! Om det inte är agne vs?! ;) Kakfatet är home nu, ta en titt. Du kommer bli avis ;) Eller inte, jag vet int! Puss

    SvaraRadera