torsdag 9 december 2010

Jag kom inte på någon passande rubrik så det får bli så här istället...

Idag har jag besökt Västervik i jakten på den perfekta julklappen. Eller.... i jakten på ganska många olika julklappar, utan större framgång. Köpte dock nytt hundschampoo och balsam (Espree-Simple Shed). Samba fick ett nytt reflexhalsband också. I morgon får det bli ett besök till Kalmar i sällskap av min bror Mikael. Där vet jag i alla fall att det finns minst en julklapp att köpa. Förhoppningsvis hittar jag några fler. Mina syskon och jag, vi köper aldrig julklappar till varandra. Istället för att "byta pengar" med varandra, sätter vi in en summa till välgörenhet. Det tycker jag är en fin julklapp. När min brors döttrar fyller år, köper jag alltid ett träd till dem på ettklickforskogen.se . (Gå gärna in och ge ett klick för skogen, det kostar inget.) Dom är så små ännu så materiella ting är av ingen betydelse för dem. Min bror och hans sambo Sara (fint namn, eller hur ;) ) är också vad man kan kalla "miljöfreak". Dom uppskattar oftast ett träd istället för en leksak. =) Men såklart att jag köper lite kläder å sånt ibland ändå! Jag kan ju inte låta bli. I år ska dom dock inte få något som är köpt, men något fint ska dom ändå få ;)

I går gjorde jag lite julpyssel. Jag gillar sånt. Inte i form av att klippa och klistra, göra julkort å grejja... Närå, jag tycker det är skitkul att göra julgrupper! Brukar göra ett gäng varje år och ge bort till nära och kära. I år gjorde jag bara två till mig själv... Ego varning där! Det brukar gå till så här.... Jag är på stan, går in i en blomaffär, hittar en kruka som jag blir tok kär i. Så föds en idé om vilken/vilka sorters blommor som ska planteras och medans jag går omkring och letar efter den där "perfekta" blomman, hittar jag alltid någon annan blomma som inte riktigt passar min kruka. Då måste jag hitta en kruka som passar den blomman. Så där hller det på tills jag har alldeles för många krukor och blommor. Därav brukar mina julgrupper pryda vänners hem. Jag får inte plats för alla. I år gjorde jag dock inte som jag brukade, dvs. gav bort en massa. Jag struntade också i mossan, det brukar jag alltid ha. Även såna där små plastlingon och äpplen och sånt stuntade jag i. Nä, i år blev det lite mer "snygga" dekorationer. Som man kan ha året runt om man vill det.


 

Har även gjort en dörrkrans, men den orkar jag inte gå ut och fota. Det får bli en annan dag =)


//Sarah

3 kommentarer:

 1. Fiiint du har gjort! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har ingen sån där kruka! :( Bäää, nu grinar jag tokhögt!

  Iallafall. jag ringer dig imorgon, så får du berätta till mig varför hans majestät konungen egentligen var så rolig, och varför vi litade på honom, han hade ju faktiskt kunnat vara en riktig sunk-gubbe :D

  SvaraRadera
 3. Men han var ingen sunk-gubbe, för han bjöd oss på Te. =) och hade träffat Curt Cobain, i alla fall som han sa =P

  SvaraRadera