fredag 12 september 2014

På söndag är det val.

Inte för att jag tror att någon missat det.

Hur kommer ni att rösta?

Jag tänkte rösta med hjärtat. En röst för allas lika värde. En röst där alla, oavsett ursprung har rätt att fortsätta leva i detta land.
Om du röstar på SD tycker jag synd om dig. Det betyder att du blivit hjärntvättad (Grattis... ) och att du tappat din omtanke om andra människor. För mig betyder du att du är stor jävla egoist, som skiter i andra och bara bryr dig om dig själv!

Men en bra talare kan få med sig flera miljoner. Det finns några bra exempel på bra talare, som började så smått att pränta in ett litet, litet "virus" i folks hjärnor. Detta virus spred sig sedan till fler och fler. Dessa människor följde sedan sin "gud", sin förebild, genom de allra mest fruktansvärda gärningar en människa kan tänkas göra. Idag vill man knappt nämna hans namn. Han var inte muslim, inte från arabländerna överhuvudtaget. Han var tysk och hette Adolf Hitler och viruset heter Nazism.

En talare, som vet hur man lägger orden, kan gå hur långt som helst.
Så länge det finns folk som låter sig luras. 


Ställ dig själv frågan; Varför du är emot invandringen? Är det för att invandrarna begår brott (vilket oftast är argumentet). Någonstans hörde jag Jimmie Åkesson nämna att 50 % av de som sitter i fängelse är invandrare. Men det betyder ju att den andra hälften faktiskt är svenskar! (Hoppsan!) Men vi svenskar som är så perfekta, som tydligen inte begår brott och är fromma som lamm, detta kom som en chock...! eller? ;-) Jimmie Åkesson snackar skit! Han är jävligt duktig att lägga orden rätt. Han talar om hur mkt pengar vi lägger på t.ex. invandring jämfört med äldrevården. Han jämför alltid en sak mot en annan! Inte så dumt, det skramlar högre!
Jag själv kanske inte tycker att lilla Sverige har möjlighet att hjälpa hela världen, men det ligger också på övriga Europa att hjälpa. Sverige tar inte in för mycket invandrare, det är övriga länder som tar in för lite! Bara för att tex Danmark gör på ett sätt med invandringen, eller Frankrike, Finland Tyskland eller vilket land det än må vara - så behöver inte Sverige göra likadant! Någon skrev, "När glömde vi varandra?" Det är precis det jag också undrar... När blev "jag" den viktigaste, den enda att bry sig om?

Vill ni rösta på SD, varsågod. Det är ett fritt land (än så länge) och alla har rätt till sin åsikt (än så länge). Men läs gärna ordentligt igenom vad dom står för, mer än invandringen. Det är liksom mest det som folk pratar om, men jag har inte hört någon nämna att dom är emot den fria aborten t.e.x... Dom är även emot homosexualitet. Men eftersom du bara tänker på dig själv, så bryr du dig såklart inte om detta heller.

SNÄLLA! Tänk efter före!


Texten nedan plockade jag ur ett inlägg som delas på FB:

"Jag frågar mig om det på riktigt finns någon som tror att det sitter en femårig pojke i Syrien och tänker att "Kanske jag skulle ta och lämna allt jag har, min familj och mina vänner, all den lilla trygghet som finns i mitt liv och flytta till Tuolluvaara, för där har jag hört att det är fint." 
Jag får så ont i hjärtat av att det känns som att all medmänsklighet långsamt rinner av oss. 
Jag önskar. Jag ber er. 
Glöm inte hjärtat hemma på söndag"


Att missnöjesrösta på SD för att man inte är nöjd med denna regeringen, är inte heller ett smart drag. För ni vet väl att SD håller med Moderaterna i 9 fall av 10?

Glöm heller inte att välfärd inte enbart handlar om pengar! Till sist, 14 saker du bör tänka på innan du röstar på SD!


//Sarah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar