tisdag 4 februari 2014

MapMyRun

Eller kanske MapMyRiding. En fantastiskt bra liten app att ha. Speciellt nu när dom lagt till Horseback Riding som aktivitet :) Man ser medelhastigheten, distans, och tid. Man kan, om man vill, koppla in nån grej som mäter pulsen också. Ska kolla upp det, kanske går att koppla in en pulsklocka till hästen? Det vore ju kanon i så fall.
Red en slinga idag som jag mest utnyttjar på sommaren, men nu när det inte är så värst mycket snö så passade jag på att ta mig en tur. Vägen plogas inte då den inte används längre. Förr i tiden, då det jobbade en massa folk i stenbrottet var det nog mycket trafik längs den vägen. Upptäckte, till min förvåning, att dom lagt på sand längs en sträcka som varit mest en traktorväg och bergig/stenig! Helt plötsligt blev där en superfin galoppsträcka! Tack för det, någon!
Sträckan är fin, man rider förbi de gamla stenbrotten, som numera är fyllda med vatten. Det är fina vägar och på sommaren är det fantastiskt att rida där. Det finns två broar som man måste över också (miljöträning) Ridturen tar ca 1,5 timma, blandade gångarter, den delar sig på några olika ställen och vill man så kan man rida låååångt på otrafikerade vägar. Till sommaren får det nog bli en långritt med kaffe!Ha det gott//
Sarah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar