onsdag 26 februari 2014

Hundpromenad, Gofika & Blommor

Igår tog jag och Lena våran, snart sedvanliga, veckopromenad med hundarna. Trevligt för oss, trevligt för hundarna. Vi har en entimmes rutt längs ostkustleden som vi brukar gå.
Vi startade med en god frukost hos Lena innan vi gick (till nästa gång vet vi att det inte är optimalt att vräka i sig mat precis innan en promenad!). 
Promenaderna brukar avslutas med en liten Go´fika, kanske inte så hälsosamt? Men trevligt är det i alla fall!
Så här kan det se ut dör vi promenerar.

Efter detta så tog jag mig en tur till stan, ledig tisdag och allt som det var. Fick lust att göra lite fint hemma och åkte in till blomaffären. Färska snittblommor är så fint och det är kul att piffa upp hemmet med sådant ibland. 

Min idé om att göra om här hemma är fortfarande på planeringsstadiet, men snart, väldigt snart kommer projektet att starta! =) Det som började med att göra om lite i hallen, innefattar nu hela nedervåningen! Hallen ska få nya tapeter och lite annat smått och gott. Nytt bord i köket, väntar på nytt matsalsbord till vardagsrummet. Vi behöver en ny soffgrupp, våra gamla är totalt söndernött. Kattungar, hundvalpar, vuxna hundar osv har lämnat en del spår efter sig... Det är lite sådant som man får stå ut med, klösmärken o dyl. Men det är det värt.... faktiskt! 
Just nu är det mina hästar som ska få vårfint i hagen, välbehövligt men ASJOBBIGT! Ni som vill är varmt välkomna att deltaga i operation "skotta bajs" när som helst under veckan! 

Gula och Orangea rosor i hallen

Lila och gula tulpaner i vardagsrummetInga kommentarer:

Skicka en kommentar