måndag 22 juli 2013

Nu är det semester!

Semestern inleddes med en resa till Göteborg. Blev mer av ett träningsläger än en semestertripp ;-) Vi gick nog minst 2 mil på lördagen! Hotellet låg lite utanför, men vi kämpade tappert på och fortsatte vår promenad runt hela Göteborg, typ... Mycket god mat blev det hela helgen också! Skaldjursälskare som jag är så blev det musslor, räkor, havskräfta och en liten bit bläckfisk. Mycket gott! Var för första gången i Feskekörka också. Så då har jag gjort det. Det var inget särskilt med det alls, mer än att det såldes en jäkla massa fisk där.
På söndag innan vi åkte hem var vi in på Universeum. Har varit där en gång tidigare, men det var klart värt ett återbesök.

Helgens höjdpunkt var helt klart lördagens konsert med Robbie Williams! Fantastisk konsert, fantastisk artist! Snacka om entertainer! Inte en sekund av uttråkning, 2 timmar blåste förbi som en vindpust. Jag hade lätt kunnatr stå kvar i 2 timmar till! Avslutningen på konserten var enorm. Raketer som lyste upp himlen och en publik på mer än 60 000 pers sjunger "Angels" och fortsätter även när Robbie klivit av scenen! Helt otroligt fantastiskt! Den bästa konserten jag varit på hittills, (sen kan den där jäkla Markus på Aftonbladet skriva vad f-n han vill!).fa

Ja, helt klart en upplevelse var det. Jag är fortfarande helt upprymd och mitt hjärta bankar för RW några dagar till ;-)Lite blandade bilder från UniverseumInga kommentarer:

Skicka en kommentar