söndag 28 juli 2013

Möhippa

I fredags hämtade vi "våran" Madde för hennes möhippa. Det var grymt roligt och jag tror nog att  Madde tyckte det också, trots diverse pinsamheter ;-) Snopen blev hon eftersom hon var helt bombsäker på att vi skulle ta henne på lördagen. Vi åkte in till stan, käkade lite på Nilssons. Drog vidare till Flanaden där Madde fick spela lite flöjt och tigga pengar. Hon måste gjort ett bra jobb eftersom hon tjänade ihop 300:-! Jag är glad om jag slipper höra "lunka på" på en väldigt lång tid framöver! ;-)

Sen middag på Lilla Krogen, god mat och ett gott vin till det. Efter det var det dags för lite spa på Hotell Ett. Mycket trevligt och Madde blev serverad en drink av en halvnaken karl ;-) Hotellägaren kommer in med t-shirt, förkläde och när han sen vänder sig och ska gå så är han helt NÄCK under! Hahaha!! Vi fick oss ett gott skratt i alla fall!

Maddes stora idol var Boy George så självklart var vi tvungna att klä ut henne och sminka henne till det. Vi andra körde 80-tals klädsel med hatt, även vi. Vi gick ner till hamnen, på hamnfestivalen och partade lite innan det var dags att åka hem.

Tack alla medverkande för en trevlig dag/kväll!
Lördagen var mindre trevlig, den spenderade jag i soffan.... :-S


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar