lördag 1 december 2012

Som plåster på såren får jag i alla fall se Robbie!

Så, här sitter jag då igen och ska försöka åstadkomma ett intressant inlägg. Det blir som det blir, förmodligen inte så intressant i alla fall ;)

Besökte kiropraktorn igår, vaknade med den där underbara låsningen som brukar trixa till det för mig emellanåt. Bröstryggen liksom bara protesterar helt plötsligt och vill inte att jag ska kunna röra mig normalt. Då finns det bara en sak att göra - ring en naprapat! Ingen hade tid för mig så jag fick ringa mitt sistahandsval på listan... En kiropraktor. Jag gillar ju eg. inte att dom bara knäcker till en och sen så är det bra. Massage behövs också för att musklerna (som ju naturligtvis är spända) ska kunna mjuka upp sig. Men vad gör man när man har ont, inte vill jag då vänta flera dagar på att få hjälp. Så igår stövlade jag in till kiropraktorn, som uppenbarligen kan sin sak. Med en gång kunde han se var jag hade ont och det "rasslade" till högt och ljudligt när han rätade till både här och där. Nacke, rygg och ena sidan av bäckenet. (Höger sida, blev du förvånad Marie?? ;) ) Jag är ju medveten om att det tar en dag eller två innan det börjar kännas bättre, men idag är det VÄRRE!!! Det är jag inte van vid. Det känns som att låsningen sitter kvar och sitter ännu "hårdare". Visserligen sa han att jag har en liten inflammation på den sidan som nu gör ont, och det kan ju såklart bli värre när musklerna återigen "stimuleras" till att röra sig normalt. Men idag kan jag knappt röra mitt huvud alls, åt vänster är det helt kört i alla fall... Jaja, jag har faktiskt en tid hos en naprapat på måndag. Jag tänker behålla den och se hur detta utvecklar sig innan jag avbokar den. För så här går ju inte att ha det.... Suck!!! Jag fick i alla fall reda på varför jag får denna återkommande låsning. Min bröstrygg är tydligen för plan/rak och det fanns inte så mycket att göra åt det, mer än att göra lite "dragövningar" och hoppas på det bästa... Så det kan bli!

Som plåster på såren så har jag i alla fall lyckats med bedriften att få hyfsat bra platser på Robbie Williams konstert nästa år på Ullevi! Wiiihooo!!! DET ser jag fram emot!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar