onsdag 5 september 2012

Förnyelse av körkort

...så står det på pappret som kom ifrån transportstyrelsen. SHIT! Har jag haft mitt körkort så länge?! Fantastiskt, 10 år och jag kan fortfarande inte backa!

Denna vecka är/har varit fullbokad. (Var det någon som blev förvånad?) I dag har jag dock inte gjort annat än att rensa en sjujäkla massa kantareller och läst några bloggar. Det är skönt med sådana dagar också. Tyvärr måste jag nog ta tag i tvätten strax, ett sånt där måste som är sååå tråkigt. Men men... På fredag åker vi till Vimmerby, tänkte ta en kik på AT Outdoor. Behöver nya stövlar och lite "skogs& promenad kläder". Lördag är det möte med westernklubben och söndag är det föreläsning! Det kommer en jätteduktig föreläsare, Anna Lidén, och ska prata om bl.a. hästens matsmältning. Jag har styrt upp det hela och det är jätteroligt att det kommit in så pass många anmälningar som det gjort! Om det är någon som missat det hela så finns det information här: http://www.hippofysen.se/nyheter.html

SEN mina vänner beger jag mig några mil norrut! Det tog mig ett tag att ta mig dit, dock kommer jag inte att läsa till djursjukvårdare utan kommer läsa en kurs som heter "Hästföretagare". Biologiska Yrkeshögskolan i Skara - Here I Come!!!! =D Utbildningen startar på måndag kl.09.00 och är på distans. Dock kommer jag åka upp til Skara några dagar varje månad för att gå på lektioner och föreläsningar. Examen är i april nästa år.

I november är det dags att gå på konsert! Brad Paisley spelar i Göteborg! Biljetterna är bokade och klara. Jag har bestämt mig för att bli "bättre" på att gå på konserter. Dolly Parton var det förra året och nu Mr. Paisley. Jag bara lääääängtar tills Maroon 5 kommer till Sverige... om dom nu gör det någongång...?!


Lyssna på texten =) Underbar!


Hejjs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar