fredag 30 december 2011

Byggare Bob

Igår gjorde jag en stor bedrift! Jag har, utan någon hjälp alls (jaja, en gång fick jag fråga hur jag skulle göra), byggt en foderhäck! Det tog ungefär 7 timmar, om det är kort eller lång tid vet jag inte. Jag trodde nog att det skulle ta längre tid. Jag har sågat, spikat, mätt och funderat helt själv! Jag är sååå stolt över mig själv =) Idag har jag världens träninsvärk i hela kroppen!


Här har ni mitt bygge, visst är det fint! ;) Hästarna står i vägen, men ni ser ju lite grann i alla fall.Ok, det är lite snett kanske (syns nog inte på bilden), men ändå. Inte illa för att vara ett "förstagångsbygge"! Hästarna gillar det i alla fall och det är väl huvudsaken. Tror inte att dom bryr sig om det är lite snedbyggt ;) Jag har bara byggt en sak tidigare i mitt liv och det var ett nyckelskåp i träslöjden, inte mycket att skryta med. Än så länge är det inte helt färdigt, det ska på ett tak av enklare modell också, för att det inte ska regna rätt ner på höt. Just nu har jag rundbalar som jag ställer ut i hagen, men snart kommer jag att "gå på" de små balarna och då har jag en annan idé för detta lilla "hus". Bilder på det kommer sen, när det är dags. 

Nu ska jag bara försöka hitta min ork, som jag nog tappat bort ute på byggarbetsplatsen, och bege mig till Västervik. Behöver lite stärkande drycker till morgondagen!


Gott Nytt År till er alla!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar