onsdag 26 oktober 2011

Jokk

Jokk måste leka med matskålen efter varje måltid, samt klämma sig in i Sambas lilla bur. Än så länge går det, men hur länge? Kanske får klippa ut honom därifrån en vacken dag ;)

Han växer och blir större. Tror inte att han kommer upp i samma storlek som Tapper dock. Än har han inte "krullat upp" svansen, men han var sen med öronen också. Vi får väl se hur det blir med det. 
Jokk är väldigt trevlig och "nere på jorden". Han är kontaktsökande och är lätt att jobba med. Jämför jag med Tapper, som var oerhört tuff, är denna hund en "lätt match" =P Han gillar att lära sig saker och att hitta motivation är inte alls svårt! Han blir lika nöjd över ett glatt "BRA!", som en godis! Men bäst är nog ändå blodpuddingen ;) 
Han är vild som vatten, men kan samtidigt konsten att koppla av. Älskar människor, men behöver träna mer på att möta andra hundar. Han träffar ju "sina egna", men när han möter andra blir han ganska osäker. Tänkte besöka brukshundklubben någon dag och bara titta på när dom tränar. Det är ju träning för oss =)

Ska försöka att ta bättre bilder från sidan någon dag. Det är svårt att få till det helt själv med en vilde som inte vill vara stilla ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar