fredag 25 mars 2011

En helt vanlig dag... nästan

Idag är det "klädtvättardag". Tur att vädret är så bra att det går att hänga tvätten ute. Det torkar så fort och doftar så gott :) Har även bakat grekiskt lantbröd för första gången i mitt liv, ska bli spännande att provsmaka. Kanske åker rätt ner i soporna? Just nu står bröden och svalnar.

Igår var vi till Västervik och köpte varsin resväska. Agne köpte en ful, tråkig svart och jag köpte en jättefin rosa! Solskyddskrämerna jag beställde från http://www.lyko.se/ kom igår också. Det kostade mig ca 500 kronor! Shit vad dyrt det är med sånt! Köpte även en spray till håret som ska vara bra på alla sätt. Märke: Lanza

Nu börjar det närma sig! På tisdag drar vi! Jag sitter och försöker skriv ner allt som ska göras här hemma med djuren. (Puh! Gör jag allt detta varje dag?!?! )

Lördagen kommer ägnas åt att packa, på söndag är det kalas hela dagen och jag jobbar på eftermiddagen. På måndag blir det en simtur med Tapper innan han får ta en paus från det i 2 veckor. Eddie har åkt till Nora, Therese var här i veckan och tog honom med sig. Man kan nu säga att han är på träningsläger, för där blir det ingen vila eller rast ;)

-.-.-.-..-.-

Provsmakade precis brödet och det är helt klart godkänt! Mums!
Ha det!

//SarahInga kommentarer:

Skicka en kommentar